Dogtails Franchise

Franchise

Dogtails is hard aan het groeien. Sinds de uitbraak van corona zijn we uitgebreid naar een 2e pand en hebben onze keuken uitgebreid. Om verdere groei te realiseren zijn we altijd op zoek naar ervaren leidinggevenden en bestaande horecaondernemers die een passie hebben voor gastvrijheid, gastwaardering en de best mogelijke beleving. Ben jij enthousiast over De Dogtails formule en weet je deze succesvol toe te passen in jouw eigen vestiging? Lees dan snel verder voor de actuele mogelijkheden!

 

Restaurant

Op korte termijn Dogtails op zoek naar ondernemers voor nieuwe vestigingen in Nederland. Bestaande horecalocaties zijn ook welkom. Heb je interesse om je bestaande horecagelegenheid om te bouwen tot een Dogtails bar en restaurant of om een eigen Dogtails op te starten? Wij gaan graag met je in gesprek.

 

Bezorgrestaurant

De Nederlandse markt op het gebied van maaltijdbezorging groeit erg hard en het doel van Dogtails bezorgrestaurants is deze markt ook te vreoveren. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste ondernemers (in de dop) in Zwolle, of nieuw te openen vestigingen door heel Nederland. Wil je meer weten over het franchisen van je eigen vestiging? Vraag dan een gesprek of informatie aan.

 

Het traject

Het franchise traject is stapsgewijs opgebouwd, zodat beide partijen uitgebreid de gelegenheid krijgen om elkaar te leren kennen. Het is tenslotte een langjarige samenwerking. Het gehele traject bestaat uit verschillende stappen; van kennismakingsgesprek en snuffelstage tot persoonlijke gesprekken over de vermogenssituatie en het opstellen van jouw eigen ondernemingsplan. Dit alles met natuurlijk de beoogde opening van jouw eigen vestiging tot gevolg! Vanaf de eerste kennismaking tot aan de opening van jouw eigen vestiging, duurt dit traject naar verwacht 3 tot 6 maanden.

DOGTAILS

Dogtails

Neem gerust contact met ons op!