CROWDFUNDING

Wij zijn Dogtails! We bestaan al weer bijna 5 jaar.
Al bijna 2 jaar hebben we te maken met de restricties van Corona. We willen jullie graag vragen om in onze toekomst te investeren. In onderstaande webshop vind je verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Van een losse gift tot aanschaf van een cadeaubon of zelfs een volledig verzorgde workshop!

Scroll om laag!

SAMEN STERK DE TOEKOMST IN

In de afgelopen 5 jaar hebben we ons als team enorm ingezet om van Dogtails een toffe hotspot te maken. De combinatie van 2 concepten maakt Dogtails een unieke zaak waar je overdag en in de avond terecht kunt. Ons enthousiast team zorgt, in combinatie met kwaliteitsproducten voor een unieke beleving en een aangenaam bezoek.
Deze beleving willen we natuurlijk ook in de toekomst blijven creëren, maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. De huidige maatregelen en restricties treffen o.a. de horeca hard. We willen graag een beroep op jou doen om samen met ons sterk de toekomst in te gaan

HET DOEL IS EEN BUFFER

Wat is nou precies het doel van deze crowdfunding. De huidige tijd maakt ondernemen in de horeca onzeker. We hebben ontdekt dat de vergoedingen nauwelijks opwegen tegen de opgelegde maatregelen.  We willen daarom voor de komende periode met jullie hulp een buffer creëren die ons in staat stelt om deze periode te overbruggen. Daarnaast is gebleken dat de winter een lastige periode is met de huidige maatregelen. Dit kan ook volgend jaar weer een uitdaging vormen. Daar willen we ons goed op voorbereiden met een 2e buffer voor die periode. Als laatste willen we een stukje investeren in de voorzijde van ons pand. Een luifel over de volledige breedte gecombineerd met zeildoeken aan de zijkant en windschermen zullen zorgen voor een volledig afgesloten winterterras. We zullen dit verwarmen en verlichten zodat we mogelijke anderhalve meter maatregelen in de toekomst beter kunnen opvangen

1e Buffer – 15.000 * 2e Buffer – 20.000 * Luifel – 15.000 *

Totaal 50.000

%

AL 13.607 OPGEHAALD

CROWDFUNDING OPTIES

EEN VRIJBLIJVENDE DONATIE MAG OOK

We begrijpen dat je niet altijd behoefte hebt aan één van de bovenstaande producten. Of het kan maar zo zijn dat je ons gewoon zonder tegenprestatie wil steunen in deze uitdagende tijden.
Dan mag je natuurlijk gewoon een gift plaatsen via ons donatie formulier. De opbrengst wordt mee genomen met de totale opbrengst van de crowdfunding en is dagelijks terug te zien in ons totaalbedrag.

Amount

Help jij ons dit doel te behalen?

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Gaan we er samen voor?

We zijn jou natuurlijk al dankbaar dat je de tijd hebt genomen om ons verhaal te lezen, en we zijn ontzettend blij met jouw bezoek bij ons in de zaak. Help je ons mee om ons doel te behalen? 


Dankjewel!!